Crene ponownie ma sponsora

Hipcio może nadal być szczęśliwy i może się cieszyć, a my razem z nim. Oczywiście, wszystko przez to, że zdobyliśmy nowego sponsora, który pomoże w leczeniu Hipcia. Jest nim prestiżowa poznańska uczelnia – Wyższa Szkoła Handlu i Usług. Cieszymy się, że tak wielkie grono doskonałych naukowców, ma również tak wielkie serce i okazuje swoją dobroć Crene. WSHIU to uczelnia niepubliczna jedyna w Polsce założona przez niezależną jednostkę samorządową. Jej celem jest kształcenie wykwalifikowanej kadry, która zajmie się zarządzaniem oraz handlem na najwyższym poziomie. Studenci chwalą miłą kadrę oraz szerokie możliwości, jeśli chodzi o kierunki. Przykładem tego, co możesz tam studiować jest zarządzanie kryzysowe Poznań, czyli nauka o tym, jak zachować się w szczególnych, wyjątkowych sytuacjach. My wiemy jedno – z takimi sponsorami nam kryzys nie grozi, a Crene będzie coraz zdrowszy i zdobędzie środki na potrzebne leczenie. Szczerze dziękujemy wszystkim gronu pedagogów i lektorowi uczelnie, że dołączyli się do pomocy dla Crene.

WSHIU

Ten wpis został opublikowany w kategorii Uncategorized. Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.